1-Kefir ve Kefir Mayası Üretim Projesi

Proje Kodu: 2021-01-AHİTUAM 

Proje Kategorisi: Üretim Projesi  

Proje Yürütücüsü: Araş. Gör. Dr. Gizem KEZER

Proje Bütçesi: 14.572,30 TL    

Proje Uygulama Tarihleri: Sözleşme tarihinden (08.04.2021) itibaren 12 Ay

2- 2021-2022 Yılı Sebze Fidesi Üretim Projesi 

Proje Kodu: 2021-02-AHİTUAM 

Proje Kategorisi: Üretim Projesi  

Proje Yürütücüsü: Dr. Öğr. Üyesi Hakan BAŞAK

Proje Bütçesi: 5.350,00 TL    

Proje Uygulama Tarihleri: Sözleşme tarihinden (08.04.2021) itibaren 12 Ay

3- 2021-2022 Yılı Lavanta Ürünleri Üretim Projesi

Proje Kodu: 2021-03-AHİTUAM 

Proje Kategorisi: Üretim Projesi  

Proje Yürütücüsü: Dr. Öğr. Üyesi Hayriye Didem SAĞLAM ALTINKÖY

Proje Bütçesi: 6.881,00 TL    

Proje Uygulama Tarihleri: Sözleşme tarihinden (28.04.2021) itibaren 12 Ay